Ontwerp van kaartjes en uitnodigingen voor particulieren

Wilt u een persoonlijke uitnodiging of kaart laten maken, dan staan onze grafisch ontwerpers voor u klaar.

Geboorte-, huwelijks- & jubileumkaarten op maat!

Een geboorte, huwelijk, jubileum of andere gebeurtenis te vieren? Dat wilt u natuurlijk aan uw familie en vrienden laten weten! Wat uw wensen ook zijn, flexibiliteit, een goede service en een snelle levering staan bij ons voorop. DTP Graphic Products levert uw geboorte-, huwelijks- en jubileumkaarten op maat, waarbij de enveloppen er altijd gratis worden bijgeleverd. U kunt bij ons zowel gebruik maken van onze uitgebreide collectie voorbeeldkaarten als een uniek, persoonlijk en eigentijds ontwerp.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? We lichten onze diensten graag toe in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

 

Graag een afspraak buiten de openingstijden? Bel gerust.

Eigen ontwerp

Bij DTP Graphic Products staan onze creatieve vormgevers voor u klaar om een eigentijdse en persoonlijke kaart voor u te ontwerpen. Heeft u zelf foto’s, gedichtjes of tekeningen die u graag wilt gebruiken? Dat kan! Op die manier krijgt u een uniek kaartje, volledig samengesteld naar uw wensen.

 

Een persoonlijke benadering, maatwerk en service staan in dit geval voorop. In een intakegesprek bespreken we uw wensen en geven we u een deskundig advies over de grafische mogelijkheden. Er zal slechts één ontwerp worden vormgegeven. Pas als u akkoord bent gegaan met zowel de proefdruk als de prijs zal de bestelling in productie worden genomen. U zal bericht krijgen wanneer de kaarten kunnen worden afgehaald.

Uit onze collectie

Geboortes, huwelijken en jubilea zijn speciale momenten. Momenten die vragen om een persoonlijke touch. Bent u daarnaast op zoek naar service, snelheid en gemak? DTP Graphic Products biedt u een ruime keuze uit bestaande collecties familiedrukwerk van gerenommeerde merken als :

Belarto, Family Cards en Buromac.

 

Onze werkwijze in 4 eenvoudige stappen:

 

1

Loop vrijblijvend binnen en neem onze kaartcollectie mee naar huis

om in alle rust een keuze te maken.

 

2

Keuze gemaakt? Breng de collecties terug en bespreek verdere details

met een van onze medewerkers.

 

3

Een proefdruk wordt gemaakt door een van onze grafische vormgevers. Hier is het nog mogelijk om veranderingen aan te brengen.

 

4

Als de proefdruk akkoord is zal de bestelling volgens afspraak worden afgerond. U zal bericht krijgen wanneer de kaarten kunnen

worden afgehaald.

 

Na melding van de geboorte worden de kaarten

meestal dezelfde dag nog gedrukt!