Persoonlijke kaartjes en uitnodigingen laten maken 

Bij DTP Graphic Products in Panningen staan onze creatieve vormgevers voor u klaar om een uitnodiging voor uw feest te maken. Ook voor het ontwerp van hippe geboortekaartjes, originele trouwkaarten of jubileumkaarten bent u bij ons aan het goede adres. Heeft u zelf foto’s, gedichtjes of tekeningen die u graag wilt gebruiken? Dat kan! Op die manier krijgt u een origineel kaartje, volledig samengesteld naar uw wensen. Bekijk hier voorbeelden van eigen ontworpen kaarten.

Bijzondere kaarten uit onze collectie 

Naast ontwerpen op maat biedt DTP Graphic Products een ruime keuze uit bestaande collecties van gerenommeerde merken als Belarto, Family Cards en Buromac. Zo helpen wij u graag bij uw keuze van originele geboortekaartjes en trouwkaarten. Tevens kunt u vrijblijvend bij ons binnen lopen om een kaartcollectie mee naar huis te nemen, zodat u in alle rust een kaart kan uitkiezen.

Wij verzorgen uw ontwerp én uw drukwerk 

Als full service ontwerpbureau nemen wij al het werk voor u uit handen. Naast een persoonlijk ontwerp, verzorgen wij namelijk ook het drukwerk van uw kaarten en uitnodigingen. Voordat uw kaart definitief wordt gedrukt maken we eerst een proefdruk. Hier is het nog mogelijk om veranderingen aan te brengen. Pas als de proefdruk akkoord is, zal de bestelling volgens afspraak worden afgerond en krijgt u bericht wanneer de kaarten kunnen worden afgehaald.

 

Geboortekaartjes kunnen meestal binnen één dag worden gedrukt, zodra het kindje is geboren.

 

Wilt u een uitnodiging of kaartje laten maken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.